Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Anunțul Primăriei Capitalei despre caloriferele de la bloc. Când se dă drumul la căldură

Primăria Capitalei a făcut precizări, duminică, despre momentul în care, în București, se va începe furnizarea agentului termic pentru încălzire.

 

 

Astfel, municipalitatea a anunțat că, potrivit prevederilor legale, sezonul de încălzire pentru consumatorii de tip urban va începe în funcție de condițiile meteo, când acestea se vor încadra în limitele prevăzute de art. 117 din H.G. nr. 425/20.07.1994, modificat prin H.G. nr. 337/ 16. 05. 2018.

Astfel, agentul termic pentru încălzire se va furniza după 3 zile consecutive, când temperatura medie zilnică între orele 20 – 06 va fi de +10 grade Celsius sau mai mici.

”Este important de reținut că RADET București poate furniza căldură la cerere spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii publice care solicită acest lucru.” - se mai arată în comunicatul PMB.

Citește și
Vremea
Vreme închisă și ploi în toată țara, sâmbătă. Prognoza pentru următoarele zile

Conform sursei citate, RADET a început încă din data de 23 septembrie 2019 încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică pentru noul sezon de încălzire 2019 - 2020.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult