Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A început oficial vacanța de vară a elevilor. Peste 40.000 de turiști au ajuns pe litoral în acest sfârșit de săptămână

Your browser doesn't support HTML5 video.

A început oficial vacanța de vară a elevilor, și peste 40.000 de turiști au ajuns pe litoral în acest sfârșit de săptămână, cu vreme perfectă pentru relaxare la plajă. Sunt și ultimele zile de reduceri la cazare.

În curând, prețurile vor fi cu 20% mai mari, spun hotelierii. Mamaia a fost printre cele mai aglomerate stațiuni, mai ales că este gazda Campionatului Mondial de Formula 1, pe apă.

Turist: „Nu am mai văzut așa ceva până acum. Este extraordinar, de nedescris, mai ales că sunt și pasionat”.

După o zi arzătoare petrecută pe plajă, mii de curioși au traversat stațiunea Mamaia pentru a asista la un spectacol unic de viteză și putere - etapa Campionatului Mondial de Formula 1 de ambarcațiuni de viteză, care se desfășoară pe lacul Siutghiol și la care participă ambarcațiuni ale unora dintre cei mai bogați oameni din Europa și Asia.

La amiază, plajele din stațiunea Mamaia erau aproape pline. Cum prețurile sunt încă sub nivelul celor din plin sezon estival, miile de turiști au profitat atât de soare, cât și de tarifele atractive.

Citește și
litoral
Cum şi-au petrecut românii vacanța de Rusalii pe litoral. Tarifele, chiar și cu 60% mai mici decât în plin sezon estival

Turist: „Sunt studentă la Drept, colegele mele la Medicină și este destul de stresantă perioada aceasta, și am zis să ne relaxăm cu puțin soare”.

Turist: „Soarele acum este exact cum trebuie, nu e foarte cald”. Chiar dacă este instructor de înot și apa este mediul ei preferat, Gabriela nu a ratat o zi de relaxare pe plajă, alături de prieteni. A savurat din plin soarele și valurile mării.

Gabriela: „Chiar dacă stau multe ore la bazin cu copiii, îmi place să înot și în mare, este altă senzație”.

Programul „Litoralul pentru toți” se încheie duminică. În Mamaia, încă se pot găsi oferte pentru o cameră la hotel de trei stele, cu 135 de lei pe noapte, iar la patru stele, tariful urcă la 220 de lei, cu mic-dejun. La Eforie Nord, o cameră poate costa 100 de lei, la trei stele, iar la Costinești, 125 de lei. Din iulie, prețurile urcă cu 20%, spun hotelierii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult