Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A început Festivalul Internațional de Teatru în Stradă București. Cel mai urmărit moment

Your browser doesn't support HTML5 video.

Centrul Capitalei s-a umplut de artiști, iar trecătorii au devenit spectatori entuziasmați, odată cu deschiderea oficială a festivalului.

200 de artiști din toată lumea au venit la București pentru trei zile de festival, cu 17 spectacole și peste 60 de reprezentații.

Piaţa Universităţii s-a umplut de voie bună şi culoare. Fanfara indiană din Marea Britanie a transformat repede zona într-un tărâm de poveste, în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru în Stradă.

Şi artiştii francezi, costumaţi în nişte păsări flamingo au reuşit să ţină publicul cu sufletul la gura pe toată durata reprezentaţiei.

Tânăra: "Absolut incredibil! Arată ca cei de la Cirque du Soleil, la spectacolul pe care l-am văzut în State. Sunt absolut fantastici, designul costumelor, cum sunt capabili să interacţioneze cu copiii, este pur şi simplu creativ".

Citește și
ion caramitru
Ion Caramitru, după discuția cu Dăncilă: ”Am cerut demisia domnului ministru Breaz”

În atenţia publicului a fost şi o acrobată din Germania. Timp de 7 minute a ţinut publicul cu sufletul la gură, în timp ce a creat un spectacol de dans contemporan combinat cu elemente de circ.

Sylvia Idelberger, artistă: "Este o combinaţie între mai multe talente, dans, trapez, acrobaţii. Este ca o mică ştiinţa în aer, şi am început să fac asta acum câţiva ani, şi încă mă antrenez şi încerc să găsesc mereu mai multe mişcări şi posibilităţi".

Festivalul Internaţional de Teatru de Stradă a ajuns la cea de-a 11 ediţie.

Festivalul se va încheia duminică seara.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult