Modifica setarile cookie
Toate categoriile

13 persoane bănuite că au furat motorină din maşinile companiei la care lucrau, reţinute 24 de ore

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un număr de 13 persoane din Alba, bănuite că au sustras motorină din maşinile companiei la care lucrau, au fost reţinute pentru 24 de ore de poliţiştii de la investigaţii criminale.

În timpul percheziţiilor, anchetatorii au găsit acasă la suspecţi 11.000 de litri de motorină, cinci arme de vânătoare, 94 de cartuşe, petarde, dar şi sume mari de bani.

Suspecţii sunt din Bistra, Abrud, Lupşa şi Bucium, şi erau angajaţi ca şoferi la exploatarea minieră de la Abrud. Sunt bănuiţi că ar fi sustras în ultimul an motorină din rezervoarelor camionelor şi utilajelor pe care lucrau.

Combustibilul furat în valoare de peste 200.000 de lei era depozitat în bidoane acasă la suspecţi, iar apoi era folosit în scop personal sau vândut altor persoane.

Citește și
furt
400 de tone de cupru, în valoare de două milioane de euro, recuperate de poliţişti. Cum i-au prins pe hoţi

Acasă la ei, poliţiştii au găsit, pe lângă armă şi muniţii, 27.000 de euro şi 154.000 de lei.

Bărbaţii sunt cercetaţi acum pentru furt calificat, tăinuire, braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului materialelor pirotehnice.

Urmează să fie prezentaţi cu propunerea de arestare preventivă în fața magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult