Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Uimitor. Ce a pățit un american după ce a mâncat doar McDonald's timp de 3 luni. Medicii sunt uimiți. VIDEO

Un bărbat din Tennessee, în vârstă de 57 de ani, susține că a slăbit aproape 60 de kilograme după ce a mâncat doar fast-food de la McDonald's timp de mai bine de trei luni.

Kevin Maginnis a apărut la mai multe televiziuni din SUA și a explicat cum a slăbit după ce a mâncat fiecare dintre cele trei mese zilnice la McDonald's timp de 100 de zile.

Maginnis, un bunic din Nashville, a declarat pentru postul local de televiziune WSMV că, în timpul experimentului său, a mâncat doar jumătate din ceea ce comanda, pentru a-și limita aportul de calorii.

El a mai spus că, datorită jumătăților de porție, "nu s-a săturat niciodată" de Big Macs, cartofi prăjiți și alte produse.

Separat, în cadrul emisiunii Today de pe NBC, Maginnis a explicat cum a evitat gustările între mese și a băut doar apă.

Citește și
cartofi mc donald's
McDonald’s va înlocui cartofii prăjiți cu morcovi, păstârnac și sfeclă roșie prăjite. Iată unde

Rezultatul: a slăbit 26,5 kg, în timp ce cifrele privind colesterolul, glicemia și riscul de atac de cord s-au îmbunătățit.

"Eram pre-diabetic înainte - acum am coborât în limite sănătoase", a spus Maginnis, potrivit The Guardian.

Unul dintre realizatorii TV a remarcat că dieta lui Maginnis "evident că nu este sustenabilă", iar Maginnis a replicat în glumă: "Nu fiți trist că eu îmi mănânc prăjitura cu mere și slăbesc".

Apoi, însă, a spus că și-a dat seama că ar putea menține pierderea în greutate doar dacă porțiile reduse de mâncare ar rămâne un element de bază al dietei sale.

"Jumătate de farfurie pentru a pierde în greutate - trei sferturi de farfurie pentru a menține greutatea, orice fel de mâncare, inclusiv McDonald's", a spus Maginnis.

Maginnis a vorbit despre această dietă neconvențională și într-un videoclip pe TikTok, care a devenit viral.

Recent s-a împlinit 100 de zile, iar el a declarat că a slăbit de la 108 kg la 81,4 kg.

Rezultatele sale sunt ca un fel de antiteză a documentarului ”Super Size Me” din 2004, care a documentat modul în care cineastul Morgan Spurlock, pe atunci în vârstă de 32 de ani, a mâncat exclusiv McDonald's timp de 30 de zile și s-a îngrășat cu 11,1 kg.

De asemenea, el avea tensiunea arterială crescută, colesterolul ridicat și simptome de depresie, precum și disfuncții sexuale.

Filmul a fost realizat în urma unui proces împotriva McDonald's intentat de avocații care reprezentau doi copii - care erau obezi morbizi - și care, prin urmare, sufereau de una dintre cele mai mari probleme de sănătate din SUA.

Maginnis a declarat pentru WSMV că soția sa i s-a alăturat la jumătatea dietei de 100 de zile, iar el susține că ea a slăbit cu aproximativ 9 kg.

Postul de televiziune WSMV a precizat că a consultat medici, care au avertizat că dieta lui Maginnis "nu este pentru toată lumea". În schimb, medicii au îndemnat publicul să se concentreze pe consumul de fructe, legume, cereale integrale și alte alimente neprocesate.

Maginnis a declarat pentru postul de televiziune că nu se gândește să renunțe la produse precum Big Mac la prânz, dar că va pune la cină și mâncăruri precum filet mignon.

De asemenea, el a declarat pentru Today că următorul său obiectiv major este de a finaliza o cățărare pe frânghie de 30 de metri în 100 de zile.

"Este Everestul meu personal", a spus Maginnis.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult