Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Platforma lansată de Asociația Bolnavilor cu Limfoame în sprijinul pacienților care suferă de limfom și leucemie

Pe 15 septembrie, cu ocazia Zilei Internaționale a Limfomului, Asociația Bolnavilor cu Limfoame va lansa o platformă online cu informații medicale.

Această platformă va permite interacțiunea între pacienți prin secțiunea „forum”, facilitează accesul rapid la informații și sfaturi medicale prin secțiunea „întreabă medicul” și va permite accesul la informații noi despre această afecțiune prin aplicația mobilă ce va trimite notificări privind noutățile din domeniu. Asociația Bolnavilor cu Limfoame este o organizație non-guvernamentală, înființată în anul 2008 cu sprijinul Societății Române de Hematologie și al unor pacienți care au suferit de limfom. Limfomul este un tip de cancer al sistemului limfatic cu o incidență în continuă creștere.

Asociația își propune să vină în sprijinul pacienților care suferă de limfom și leucemie prin creșterea nivelului de cunoștințe despre această boală, pentru a recunoaște semnele și simptomele, ceea ce ar duce la o depistare timpurie a bolii și la posibilitatea începerii tratamentului la timp.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult