Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum să slăbești fără dietă - cinci trucuri pentru a pierde în greutate. Sfatul unui medic nutriționist

Un dietetician renumit din Statele Unite a dezvăluit câteva schimbări foarte simple pe care oricine le poate face în stilul de viață pentru a slăbi câteva kilograme înainte de sosirea verii.  

Maddie Saliba a dezvăluit cinci trucuri simple pentru a pierde în greutate. Nutriționistul spune că secretul este să faci schimbări minore în stilul de viață și nu recomandă dietele severe care sunt „la modă”.

Dieteticianul este de părere că secretul pentru a pierde kilograme este să renunți definitiv la dietele de modă și, în schimb, să implementezi rutine simple, dar eficiente, care vor ajuta la pierderea kilogramelor în plus.

În încercarea de a încuraja un stil de viață sănătos, dr. Maddie a oferit cinci sfaturi pentru a slăbi fără a renunța la mâncarea preferată, fie că este vorba despre fast-food sau despre dulciuri.

Ea îi îndeamnă pe oameni să „nu mai numere caloriile”, să „mănânce micul dejun” și să introducă mai multe proteine în dieta lor.

Citește și
John Alfred Tinniswood
Cine este cel mai bătrân om din lume. Bărbatul a dezvăluit "secretul" pentru o viață îndelungată
Cinci trucuri pentru a pierde în greutate fără dietă

1. Nu mai numărați caloriile

2. Mâncați micul dejun

3. Consumați proteine

4. Mâncați legume la prânz și cină

5. Mențineți moralul sus

„Nu mai numărați caloriile. Dacă gândul de a număra încă o calorie vă face să vă vină să țipați, ștergeți aplicațiile. Este în regulă să te concentrezi în schimb pe obiceiuri”, a explicat medicul nutriționist, conform DailyMail.

În loc să urmăriți cât de mult ar trebui să mâncați, ar trebui să vă răsfățați mai mult. Medicul i-a sfătuit în mod special pe oameni să se asigure că se bucură de un mic dejun bine echilibrat în fiecare dimineață.

„Mănâncă micul dejun, ca pe un mic dejun adevărat. Cafeaua în sine nu este suficientă. Idei: Ovăz peste noapte cu fructe de pădure+migdale, pâine prăjită cu avocado cu omletă de tofu, budincă Chia cu căpșuni”, spune Maddie.

Inclusiv ceea ce mănânci la prânz și la cină contează. Medicul spune că alimentele bogate în proteine te pot ajuta să îți atingi mai repede obiectivele în ceea ce privește greutatea.

„Încercați să obțineți 20 de grame de proteine la fiecare masă. Încearcă să adaugi un aliment bogat în proteine la mesele tale, cum ar fi linte, edamame, tofu sau ouă și somon, dacă îți place să incluzi alimente de origine animală”, spune medicul.

De asemenea, ea și-a sfătuit pacienții să încerce să mănânce mai multe legume, în special la prânz și la cină.

„Includeți una sau mai multe legume la prânz și la cină”, a spus nutriționistul.

În cele din urmă, nutriționistul a explicat că sănătatea mentală este crucială pentru a slăbi. Ea a explicat că, înainte ca organismul să renunțe la kilogramele în plus, mintea trebuie să se elibereze de lucrurile rele.

„Un stil de viață sănătos începe cu o mentalitate sănătoasă. Este nevoie de timp”, a explicat ea.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult