Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Actorii Teatrului ”Tony Bulandra” din Târgoviște, spectacol caritabil pentru spital

Your browser doesn't support HTML5 video.

Viața e ca un zbor de fluture! Mânați de acest motto, actorii Teatrului ”Tony Bulandra” din Târgoviște au pus duminică seară în scenă un spectacol caritabil.

Oameni cu suflet mare au cumpărat bilete, cu gândul că banii adunați vor fi folosiți pentru a-i ajuta pe bolnavii care ajung în Secția de îngrijiri paliative din cadrul Spitalului Județean.

Pentru al treilea an la rând, actorii Teatrului ”Tony Bulandra” din Târgovişte au urcat pe scenă pentru pacienţii care ajung în Secţia de îngrijiri paliative din cadrul Spitalului Judeţean.

Iulia Verdeș, actriţă: "Este ca un avertisment ca lumea chiar are nevoie de sprijinul nostru şi dacă noi putem să îl oferim, îl facem cu inima largă şi cu toată bunăvoinţa."

Cei din public au cumpărat bilete, iar banii sunt donaţi secţiei.

Medicii şi asistentele s-au bucurat nespus de ajutorul primit.

Dr. Carmen Marcu, şeful Secţiei Îngrijiri Paliative SJU Târgovişte: "În fiecare zi este nevoie de ceva. Materiale sanitare, poate şi medicamente, alimentaţia parenterală, saltelele antiescara, care unele se mai sparg, tot timpul e nevoie de câte ceva."

Secţia de îngrijiri paliative a fost deschisă în urmă cu trei ani. De atunci, acolo au ajuns numeroşi bolnavi aflaţi în faza terminală. Secţia este finanţată parţial de stat - aşa că donaţiile sunt extrem de importante.

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult