Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Viorica Dăncilă: ”O remaniere va exista. Luni termin evaluarea”

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a anunţat miercuri, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD, că va exista o remaniere guvernamentală, iar lunea viitoare va finaliza evaluarea.

"O remaniere va exista. Luni termin evaluarea", a precizat ea, la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat marţi seară că nu are în vedere niciun fel de schimbare în lista miniştrilor săi, menţionând că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, se bucură în continuare de susţinere din partea sa şi a partidului pe care îl conduce.

Liderul ALDE a spus că a avut o discuţie cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, pe această problemă şi i-a transmis că urmează să aibă loc o şedinţă de Comitet Executiv.

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, a declarat, marţi, legat de remanierea guvernamentală, că nu şi-a propus să rămână în funcţie până la pensie. Întrebat dacă este vizat de remaniere, Deneş a răspuns: "Nu ne-am născut miniştri şi nici nu ne-am propus să rămânem miniştri până la pensie".

Citește și
Calin Popescu Tariceanu
Tăriceanu, despre remaniere: Am discutat cu Dragnea. ALDE nu remaniază pe nimeni

El a adăugat că o să-şi prezinte autoevaluarea în plenul Camerei Deputaţilor, unde urmează să se dezbată moţiunea simplă depusă de liberali împotriva sa.

La rândul său, vicepreşedintele PSD, Doina Pană, a declarat vineri, că s-a ţinut cont, la întocmirea raportului, de gradul de îndeplinire a obiectivelor din programul de guvernare şi de modul în care au fost comunicate public măsurile luate.

Și ministrul Turismului, Bogdan Trif, a declarat, miercuri, că nu i se pare o tragedie pierderea funcţiei în Guvern, în eventualitatea în care ar fi remaniat. Întrebat dacă se aşteaptă să fie remaniat sau să rămână în funcţie, Trif a spus: "Nu mă aştept la absolut nimic pentru că este o decizie a premierului pe care eu nu o să o comentez."

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult