Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Viorica Dăncilă a pus un copil să o aplaude la o acțiune organizată de PSD Alba. VIDEO

Președintele PSD Viorica Dăncilă a pus un copil să aplaude, sâmbătă, la o acțiune politică organizată la Alba Iulia, după ce la microfon a fost strigat numele lui Dăncilă, însă băiatul nu a reacționat în niciun fel.

Sâmbătă, 21 septembrie 2019, la Aba Iulia a a avut loc conferinţa de alegeri a PSD Alba, iar deputatul Ioan Dîrzu a fost reales ca preşedinte al organizaţiei judeţene.

Potrivit imaginilor difuzate de Alba24.ro, premierul Viorica Dăncilă a intrat în sala în care a avut loc acest eveniment politic ținând de mână un copil îmbrăcat în costum național și panglică tricoloră la gât.

După ce au ajuns pe scenă, la microfon a fost anunțat numele șefei PSD, iar toată lumea a început să aplaude - mai puțin copilul. După câteva momente, Dăncilă i-a făcut semn băiatului să aplaude, ceea ce  .. s-a și întâmplat.

Citește și
Viorica Dancila
Dăncilă: „Nu suntem un guvern eşuat, suntem un guvern eficient”

"Astăzi am avut conferinţă de alegeri în organizaţia PSD Alba, o conferinţă în care s-a făcut bilanţul tuturor activităţilor desfăşurate de organizaţia PSD Alba şi, în acelaşi timp, s-a creionat programul de activitate pentru perioada următoare. Ca primă prioritate o avem pe aceea a câştigării alegerilor prezidenţiale şi, bineînţeles, alegerile locale şi alegerile parlamentare de anul viitor.

 A fost reales domnul preşedinte Dîrzu Ioan şi echipa care va conduce organizaţia în perioada următoare, o echipă unită, o echipă cu experienţă, o echipă care şi-a propus şi am convingerea că va reuşi să obţină un rezultat foarte bun la Alba" a precizat în cadrul unei conferinţe de presă, Viorica Dăncilă, potrivit unui comunicat de presă al PSD.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult