Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Prima confruntare între generalul Ciucă și Șoșoacă, ”Prințesa războinică”. Liderul PNL a fugit făcându-și cruce

Your browser doesn't support HTML5 video.

Momente amuzante au avut loc marți în Senatul României, unde liderul PNL Nicolae Ciucă s-a prezentat pentru a-și prelua noua funcție de președinte al acestui for legislativ, după demisia din Guvern.

Ciucă a avut o întâlnire ”tensionată” cu senatoarea neafiliată Diana Șoșoacă, cunoscută pentru atitudinea bătăioasă față de colegii parlamentari.

Așa cum era de așteptat, imediat cum l-a văzut în sala de plen, Șoșoacă l-a luat la rost pe generalul Nicolae Ciucă. Ea l-a acuzat că este trădător, că a vândut țara și că nu are Dumnezeu ... printre altele.

Inițial, liderul PNL a încercat să țină piept rafalelor verbale ale senatoarei Diana Șoșoacă - cea care, în octombrie 2021, susținea că este ”Xena, Prințesa Războinică” - spunându-i că ”face circ”.

Însă generalul Ciucă, fost comandant de batalion în Afganistan și Irak, nu a reușit să reziste prea mult, astfel că în ajutor i-au sărit câțiva ”soldați PNL”, printre care s-au aflat, de exemplu, și senatorul Daniel Fenechiu.

Citește și
Diana Șoșoacă a devenit avocata urșilor. Senatoarea i-a certat pe localnici că-i alungă, în loc să-i hrănească
Evgheni Prigojin, ”bucătarul” lui Putin și lider al mercenarilor ruși Wagner, îi mulțumește Dianei Șoșoacă pentru susținere

Imediat, aceștia au format un fel de zid protector între Ciucă și Șoșoacă.

Într-un final, noul președinte al Senatului, Nicolae Ciucă, a renunțat la luptă și a fugit de lângă Șoșoacă în spatele sălii ... făcându-și o cruce mare.

Aceasta a fost prima zi a lui Nicolae Ciucă în calitate de președinte al Senatului, el fiind votat cu 88 de voturi ”pentru” şi 16 voturi ”împotrivă”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult