Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Premierul Cîțu a fost ”fugărit” de jurnaliști și Simion, liderul AUR, prin Parlament

Your browser doesn't support HTML5 video.

Premierul Florin Cîțu a refuzat, miercuri, să stea de vorbă cu jurnaliștii din Parlament, după ce a prezentat, în plenul celor două Camere, Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Astfel, timp de mai multe minute, șeful Guvernului a fost pur și simplu ”fugărit” pe holurile acestei insituții atât de jurnaliști, dar și de co-președintele AUR George Simion, care îi punea întrebări, dar și filma sau transmitea LIVE cu telefonul aceste momente.

În tot acest timp, Cîțu era impasibil, ignorându-i pe toți cei care încercau să obțină de la el un răspuns la întrebări precum: ”Câte pagini are Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă?”

Premierul a mers cu greu pe holurile Parlamentului, deoarece era înconjurat de o armată de jurnaliști, uneori având dificultăți în deplasare din cauza aglomerației, provocată de jurnaliști.

”Sunteți singurul premier care a venit în Parlament și nu stă la declarații, domnule Cîțu. Și stăm să alergăm așa după dumneavostră, vă place?” - a întrebat o jurnalistă, vizibil iritată de această situație.

Citește și
Ludovic Orban
Petrecere fără măști în Parlament, de ziua lui Orban. Cîțu: ”Nu pot să comentez”

”Deci când vrea să facă declarații premierul, va face”, a spus un angajat al Palatului Victoria, care încerca să-i facă loc lui Cîțu în mulțimea de jurnaliști.

”15 miliarde de euro, domnule premier. Vorbiți și cu noi?” - a spus și Simion, liderul AUR, care filma sau transmitea LIVE cu telefonul în acest timp.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult