Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Cîțu a plecat nervos dintr-o conferință de presă, după doar 3 minute. Explicația ulterioară a Guvernului

Your browser doesn't support HTML5 video.

Premierul Florin Cîțu s-a supărat, marți, pe jurnaliștii care l-au asaltat cu întrebări despre soarta Guvernului pe care îl conduce și a plecat nervos din conferința de presă care a durat doar 3 minute.

Întrebările presei au vizat strategia pe care o are președintele PNL pentru a preveni căderea Guvernului pe care îl conduce, în condițiile în care moțiunea depusă de PSD va ajunge în Parlament pentru a fi votată peste câteva zile.

După cum se știe, în prezent, Cîțu mai are nevoie de 70 de voturi în Parlament pentru a rezista la votul unei moțiuni de cenzură. În caz contrar, el poate fi revocat din funcție.

Reporter: Prima moțiune care va ajunge în Parlament va fi votată de USR-PLUS...

Premierul Florin Cîțu: ”Și eu vă repet decizia noastră. Vă spun ce facem noi. Noi, Partidul Național Liberal, rămânem deschiși ... ”

Citește și
Florin Citu
Cîțu, despre moțiunile de cenzură: O competiţie a celor care vor să destabilizeze România

Reporter: Dacă cu USR nu negociați, cu cei de la AUR și PSD....??

Premierul Florin Cîțu: ”Mulțumesc mult de tot, altfel nu putem să discutăm”.

După această ”mini” conferință de presă, care a durat doar 3 minute, premierul a fost urmărit de jurnaliști, care au continuat să pună întrebări despre criza politică majoră în care se află România, într-un moment în care valul 4 al pandemiei de Covid-19 a lovit foarte rău. Însă Florin Cîțu a refuzat să mai răspundă.

„Facem precizarea că premierul Florin Cîțu a întrerupt declarația de presă desfășurată la Palatul Parlamentului, considerând că afirmațiile sale nu mai sunt de interes pentru jurnaliști. Premierul nu a fost deranjat de atitudinea reporterilor, nu a fugit de întrebările acestora, arătând ca de fiecare dată deschidere față de reprezentanții mass-media”, a precizat ulterior, biroul de presă al premierului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult