Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Victor Ponta, la Cotroceni: "În 2024 va fi în sfârşit şi un preşedinte de centru-stânga

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat, joi, cu ocazia semnării Pactului Național propus de Klaus Iohannis, că social-democrații ar putea să aibă un președinte în 2024.

 

„În final, dacă îmi permiteţi în acest cadru solemn o glumă, m-au certat foarte mulţi oameni azi că de ce vin la Cotroceni, vin la Iohannis, vin la... Am încercat să le explic: integrare europeană, justiţie... Nu i-am convins pe toţi. Vă rog să nu fiţi supăraţi pe social-democraţi şi pe oamenii de stânga care sunt proeuropeni. Liderii PSD sunt trecători. Şi le-am spus tuturor că, uitându-mă în Europa, după 20 de preşedinte de dreapta, în 2024 va fi în sfârşit şi un preşedinte de centru-stânga şi am venit să pregătim momentul”, a spus Ponta.

Președintele Pro România a precizat că a fost de acord să semneze pactul național propus de Iohannis, deoarece principiile din document sunt corecte și spre binele societății.

"Am semnat acest pact pentru un motiv foarte simplu, principiile sunt corecte și sunt spre binele nostru. Integrarea României în UE este cea mai mare realizare românească din ultimii 30 de ani. Azi, am învățat din proprie experiență că politicenii se ceartă, dar oamenii politici trebuie să-și dea seama că trebuie să fie uniți atunci când este în interesul românilor", a precizat Ponta.

Citește și
Klaus Iohannis
Iohannis, la semnarea Acordului Politic Naţional: Românii au votat contra atacului nemernic, PSD-ist, asupra Justiției

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult