Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Veste bună pentru Ludovic Orban. PNL Bihor i-a aprobat moţiunea, "PNL - Forţa Dreptei"

PNL Bihor a aprobat, duminică, moţiunea prezentată în cadrul reuniunii Colegiului Director Judeţean de preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban.

Potrivit Agerpres, moţiunea "PNL - Forţa Dreptei" a obţinut 73 de voturi pentru, un vot împotriva şi o abţinere.

Anterior, conducerea PNL Bihor a decis să nu susţină formal niciuna dintre moţiunile celor doi candidaţi la şefia partidului, Ludovic Orban şi Florin Cîţu, lăsând la latitudinea delegaţilor care vor participa la congresul din 25 septembrie să voteze după propria voinţă.

Liderul liberal Ludovic Orban afirmă că, potrivit Statutului partidului, fiecare delegat care participă la congres ia decizia cu privire la alegerea preşedintelui PNL în funcţie de propria voinţă.

Întrebat cum a fost primită moţiunea sa în filiala PNL Bihor, el a răspuns: "Filiala Bihor este o filială pe care o cunosc foarte bine, relaţia pe care am avut-o cu domnul preşedinte Bolojan, cu reprezentanţii noştri în Parlament, cu cei 47 sau 48 de primari ai PNL a fost relaţie bună, de cooperare, de sprijin reciproc".

Citește și
Ludovic Orban
Orban spune că nu și-a pus prietenii în funcții, dar este contrazis din partid. “Total fals. Unii au ajuns chiar miniștri”

"Am încredere că foarte mulţi dintre colegii mei din PNL Bihor vor fi alături de mine în candidatura mea pentru un nou mandat în funcţia de preşedinte al PNL, de altfel o să vedem rezultatul votului", a mai spus Orban.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult