Modifica setarile cookie
Toate categoriile

USR și PLUS negociază încheierea unei alianțe politice. Vor să meargă împreună la toate alegerile

USR și PLUS au decis, sâmbătă, să înceapă negocieri pentru încheierea unei alianțe politice în cadrul căreia cele două partide să participe împreună la alegerile prezidențiale, locale și parlamentare.

”În urma ședinței din data de 8 iunie a Consiliului Național (CN) PLUS, președintele partidului, Dacian Cioloș, a primit mandatul de negociere a unei alianțe politice cu USR. În acest proces va avea alături o comisie de negociere a cărei componență a fost stabilită, în cadrul aceleiași ședințe, de către CN PLUS.

De asemenea, a fost anunțată afilierea PLUS la grupul politic ALDE - En Marche! - USR-PLUS din Parlamentul European, al cărui nume urmează să fie decis în cursul săptămânii viitoare”, potrivit unui comunicat transmis de CN PLUS.

Comitetul Politic al USR, reunit la Brăila, a ales o delegație ce va continua discuțiile cu reprezentanții PLUS privind strategia de colaborare la viitoarele alegeri, începând cu cele prezidențiale.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult