Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un primar din Bihor a amendat CFR-ul cu 25 de mii de lei. Ce l-a nemulțumit

Your browser doesn't support HTML5 video.

Se pare că CFR-ul „și-a găsit nașul". Un primar din Bihor a reușit să facă ceea ce mulți n-au făcut în ani de zile, și anume, a amendat Căile Ferate Române cu 25 de mii de lei.

Edilul a luat această hotărâre după ce le-a cerut ceferiștilor timp de doi ani să cureţe vegetaţia crescută în ultimele două decenii lângă calea ferată iar aceștia nu au luat nici o măsură.

Terenurile din zona căii ferate a gării din comună Aștileu şi a haltei din apropiere n-au mai cunoscut aşa o agitaţie de zeci de ani.

Muncitori cu drujbe, cositori sau utilaje mari dau zor să cureţe buruienile crescute de-a lungul anilor.

Aceasta "mobilizare generală" nu este însă întâmplătoare. După insistenţe de doi ani, cu telefoane şi avertismente, primarul şi-a luat inima în dinţi şi a amendat Căile Ferate Române.

Citește și
Dan Barna
Barna, despre incidentele CFR: ”Când am fost student, am stat 7-8 ore pe Valea Oltului”

Ionuţ Lazăr, primarul comunei Aștileu: "De cel puţin 20 de ani nu s-a făcut curăţenie pe calea ferată şi era într-o situaţie foarte precară. Am luat legătura cu cei de la CNCFR, telefonic, le-am trimis înştiinţări, le-am trimis avertismente şi n-au luat nicio măsură. În momentul acela, le-am dat amendă.”

Deocamdată, conducerea CNCFR nu a formulat o poziţie oficială vizavi de amendă plătită şi de ce nu a luat măsuri mai devreme.

Gestul primarului ar putea da idei şi altor edili, pentru că bălării de-a lungul căii ferate sunt peste tot în ţară.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult