Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Țuțuianu, despre numărul celor care au semnat scrisoarea anti Dragnea: ”Sunt foarte mulți”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Vicepreședintele PSD Adrian Țuțuianu, care este unul dintre cei 3 semnatari ai scrisorii deschise în care se cere demisia lui Liviu Dragnea, a evitat să dea detalii despre numărul exact al liderilor social-democrați care susțin această revoltă.

Cu toate acestea, Țuțuianu a insistat asupra faptului că ”sunt mulți” cei care vor demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD și a Camerei Deputaților.

Reporter: Câți semnatari sunt?

Adrian Țuțuianu: Veți vedea la ședința Comitetului Executiv Național câți sunt. Sunt foarte mulți.

Reporter: Dacă ați ieșit public cu această scrisoare, de ce este secret numărul celor care au semnat-o? Adrian Țuțuianu: Pentru că lucrul ăsta se întâmplă poate și în acest moment și atunci nu vreau eu sa vin cu un număr.

Reporter: Atunci procente, dacă ne puteți da un procent. Câți au semnat că susțin această scrisoare?

Citește și
Marian Neacsu si Liviu Dragnea inainte de sedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD
Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, de acord cu ”principiile sănătoase” din scrisoarea anti Dragnea

Adrian Țuțuianu: N-am calculat procente, dar vă pot spune, ca totuși să vă dau o bucată de răspuns, mulți ... și cei mai mulți dintre cei care au fost vehiculați în presă.

Reporter: Peste jumătate din membrii CEX?

Adrian Țuțuianu: V-am spus că nu dau procente. V-am spus ceva și mă rezum la atât.

Și secretarul general al PSD, Marian Neacșu, considerat unul dintre ”numele grele” din partid, a declarat că de acord cu ”principiile sănătoase” din scrisoarea anti Dragnea.

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisă prin care cer “demisia imediată” a lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor şi asigurarea interimatului la conducerea partidului de către premierul Viorica Dăncilă, care este preşedinte executiv.

Documentul este semnat de vicepreşedintele PSD Paul Stănescu, viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, de Gabriela Firea, vicepreşedinte PSD şi primar general al Capitalei, de Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PSD şi vicepreşedinte al Senatului.

Situația lui Liviu Dragnea în PSD va fi discutată vineri, 21 septembrie, când social-democraţii se vor reuni într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional, de la ora 12,30.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult