Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Turcan, întrebată de Brukenthal: ”Nu sunt coruptă, n-am furat, n-am făcut rău nimănui”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ministrul Muncii, deputatul PNL de Sibiu, Raluca Turcan, și-a șters mesajul de pe Facebook în care îi ura La mulți ani baronului Samuel von Brukenthal, lăsând doar un text în care vorbește despre ”moștenirea impresionantă” pe care ”ne-a lăsat-o”.

În plus, Turcan continuă să susțină că, în domeniul cultural, ”atunci când se aniversează ani de la naștere se folosește sintagma La mulți ani Kant”.

Aflată într-o vizită oficială în județul Constanța, ministrul Muncii s-a arătat deranjată de insistența jurnaliștilor pe acest subiect, precizând în final că nu este coruptă, nu a furat și nu a făcut rău nimănui.

Raluca Turcan: ”Aș vrea să înțelegeți un lucru! Nu sunt nici arogantă, nici ruptă de realitate, nici inutilă, așa cum unii s-au grăbit să aprecieze un mesaj postat cu idea de a scoate în evidență un uriaș avantaj pe care județul pe care îl reprezint îl are, și anume nașterea baronului Von Brukental. De aici și până la necunoașterea că în domeniul cultural atunci când se aniversează ani de la naștere se folosește sintagma La mulți ani, La mulți ani Mihai Eminescu, la mulți ani Kant, la mulți ani alți oameni de cultură, pentru de fapt că se sărbătorește valoarea culturală lăsată în urmă de cei pe care îi celebrăm, este o cale foarte lungă. Și îmi pare rău, îmi pare rău că la 1000 de lucruri bune pe care le facem pe zi, dezbaterea publică a ajuns să fie așa de superficială.”

Reporter: De ce ați șters mesajul, dacă sunteți atât de convinsă că n-ați greșit cu nimic?

Citește și
Rares Bogdan, Ludovic Orban
Orban, despre negocierile pentru formarea coaliției: ”Am fost părăsit de Rareş Bogdan, Raluca Turcan și Robert Sighiartău”

Raluca Turcan: ”Așa că eu v-am răspuns și vreau să înțelegeți un lucru. Sunt aici ca să muncesc, nu sunt coruptă, n-am furat în viața mea, n-am făcut rău nimănui, ci peste tot am făcut lucruri bune.”

Reporter: Nu v-a acuzat nimeni de nimic.

Raluca Turcan: ”Bine. Vă rog, dacă aveți alte întrebări”. 

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult