Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Turcan, după victoria lui Kovesi: Guvernul Dragnea-Dăncilă-Toader s-a făcut din nou de râs

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a comentat victoria de miercuri a Codruței Kovesi în Comisia Libe din Parlamentul European susținând că ”Guvernul Dragnea-Dăncilă-Toader s-a făcut din nou de râs în toată Europa”.

”Primul Procuror European va fi român. Felicitări Laura Codruța Kovesi! Iată dovada că profesionalismul, normalitatea și bunul simț pot învinge în fața analfabetismului și a corupției. Guvernul Dragnea-Dăncilă-Toader s-a făcut din nou de râs în toată Europa.

Ceea ce PSD-ALDE consideră că nu e bun pentru România, statele europene consideră că este bun pentru Uniunea Europeană! Kovesi a fost demisă în România, fără să se poată apăra, deși DNA o bună perioadă a dat speranța că în România corupția poate fi învinsă. Mult succes Laura Codruța Kovesi!” - a scris Turcan pe rețeaua de socializare.

Reacția sa vine la scurt timp după ce fosta şefă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruţa Kovesi, a obţinut miercuri cele mai multe voturi în Comisia LIBE a Parlamentului European, după audierile de marţi pentru ocuparea funcţiei de procuror-şef al Parchetului European.

Laura Codruţa Kovesi a primit 26 de voturi, fiind urmată de candidatul francez Jean-Francois Bohnert, cu 22 de voturi, şi de candidatul german Andres Ritter, cu un vot, a anunţat Comisia de libertăţi civile (LIBE) pe contul său de Twitter.

Citește și
Codruţa Kovesi
Victorie pentru Kovesi în Comisia LIBE. A fost votată pentru funcția de procuror-șef european

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult