Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Traian Băsescu a fost externat. Ce diagnostic a primit fostul președinte al României

Your browser doesn't support HTML5 video.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a fost externat, vineri, de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila".

Fostul președinte al României a fost internat timp de 10 zile, fiind diagnosticat cu o afecţiune pulmonară.

Traian Băsescu merge la începutul fiecărui an la Spitalul Militar Central pentru a-și face analize, încă de pe vremea când era președintele României.

De ce afecțiuni suferă Traian Băsescu 

Traian Băsescu s-a internat, în urmă cu mai bine de o săptămână, la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Militar din Capitală, unde ar fi ajuns din cauza unei viroze.

Medicii i-ar fi recomandat lui Traian Băsescu să își pregătească un aparat de oxigen la domiciliu, potrivit unor surse politice.

Citește și
Traian Băsescu
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Băsescu. Fostul președinte vorbește cu dificultate și are mai multe probleme

Gripa l-a făcut pe fostul președinte al României să meargă la spital, însă afecțiunile sale mai vechi i-au determinat pe medici să-l țină o vreme sub supraveghere. Pe parcursul spitalizării, fostul președinte a urmat un tratament cu antibiotice. 

Fostul președinte al României suferă de mai multe probleme de sănătate, acuză oboseală și vorbește cu dificultate. Potrivit apropiaților, Traian Băsescu ar avea și ateroscleroză, o boală cronică ce presupune întărirea şi îngustarea arterelor ca urmare a depunerilor de grăsimi. În plus, ar avea și hipertensiune.

În 2014, când încă era șef al statului, a fost diagnosticat și cu emfizem pulmonar care are ca efect scăderea calităţii vieţii pentru că pacientul oboseşte foarte repede.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult