Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tăriceanu, despre remaniere: Am discutat cu Dragnea. ALDE nu remaniază pe nimeni

Călin Popescu Tăriceanu a declarat vineri la Bistriţa, că a discutat cu liderul PSD despre remanierea guvernamentală şi că ALDE nu va remania pe nimeni.

Acesta a precizat că nu a auzit vehiculat subiectul potrivit căruia PSD ar vrea Ministerul Energiei, condus de Anton Anton. "Da am discutat. ALDE nu remaniază pe nimeni", a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, într-o conferinţă de presă susţinută vineri la Bistriţa, relatează Mediafax.

Întrebat dacă PSD vrea să aibă Ministerul Energiei, condus deputatul ALDE Anton Anton, Tăriceanu a răspuns: "Eu nu am mai auzit de subiectul acesta vehiculat. Nu am făcut discuţii de acest gen, fiecare partid îşi face propria evaluare a miniştrilor care sunt reprezentanţi în Guvern".

Chestionat dacă este mulţumit de miniştrii ALDE din Guvern, Călin Popescu Tăriceanu a spus că per ansamblu activitatea lor a fost considerată satisfăcătoare, în urma analizei făcute în cadrul partidului. "Niciodată nu pot să spun că totul merge perfect, nici în ceea ce-i priveşte pe colegi şi pe mine. Fiecare avem loc să facem ami bine să mai mult, dar per ansamblu activitatea lor a fost considerată ca satisfăcătoare, ci contextul unei afirmaţii de tip generic, noi am făcut o evaluare pe obiective, pe activitatea avută. Asta nu exclude, fiecare am avut discuţii şi colegii mei şi eu personal am putut face observaţii pentru a-şi îmbunătăţi performanţa", a explicat liderul ALDE.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la Palament, că sunt zero şanse ca după remanierea guvernamentală totul să rămână la fel în Executiv. Şeful PSD a negat faptul că s-ar lua în calcul şi o comasare sau reducere a numărului de ministere.

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult