Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Iohannis a vorbit la telefon cu Dăncilă despre cele trei propuneri de miniștri

Premierul Viorica Dăncilă a discutat, miercuri, la telefon pe tema numirii noilor miniștri de la Interne și Externe, cât și pentru funcția de vicepremier pentru parteneriate strategice.

Iohannis i-ar fi transmis Vioricăi Dăncilă că o va anunţa în momentul în care va lua o decizie referitoare la remanierea propusă de Guvern, informează Agerpres.

Luni, în urma şedinţelor de conducere de la PSD şi ALDE, s-a hotărât schimbarea din funcţie a ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, şi a ministrului Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, pentru cele două portofolii fiind validaţi ca propuneri senatorul Nicolae Moga şi fostul europarlamentar Ramona Mănescu.

Totodată, senatorul Mihai Fifor a fost agreat în CExN al PSD pentru a ocupa funcţia de vicepremier pentru parteneriate strategice.

Propunerile au fost transmise marţi preşedintelui Klaus Iohannis, care are la dispoziţie 10 zile pentru a lua o decizie.

Citește și
Catalin Paraschiv, Carmen Dan
Scandal în PSD după remanierea a două ministere. Carmen Dan și Dăncilă se atacă reciproc

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult