Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Stelian Ion: Neasumarea intrării la guvernare cred că a fost o greșeală și ne-a costat

Liderul deputaților Uniunii Salvați România, Stelian Ion, este de părere că neasumarea intrării USR la guvernare a fost o greșeală care a costat partidul la alegerile prezidențiale.

El a declarat pentru RFI România că dacă USR nu va face o analiză atentă după ratarea intrării lui Dan Barna în turul al doilea, formațiunea riscă să repete greșelile și nu va fi pe un drum bun.

 

”Evident că s-au făcut greșeli (...). Din punctul meu de vedere, chestiunea cu neasumarea intrării la guvernare cred că a fost o greșeală și ne-a costat un pic. Nu pot să-mi dau seama cât de mult ne-a costat, dar faptul că în momentul acesta foarte important nu am spus că intrăm la guvernare alături de PNL, chiar dacă PNL-ul nu își dorea să aibă pe nimeni alături” - a spus Stelian Ion.

 

Citește și
Dan Barna
Alegeri prezidențiale 2019. Barna: Am sperat până în ultimul moment

Deputatul crede că dacă USR nu va face o analiză atentă, formațiunea riscă să repete greșelile:

”Trebuie să facem niște focus-grupuri, să aflăm ce i-a nemulțumit pe oameni și de ce au migrat voturi de la noi către competitorii noștri. Dacă nu facem analiza asta, riscăm să repetăm greșelile și nu am fi pe un drum bun” - a mai spus liderul deputaților USR.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult