Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Șoșoacă, atac la Cîțu: ”Dacă dvs. sunteți Superman, eu sunt Xena, Prințesa Războinică”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Senatoarea independentă Diana Șoșoacă s-a autointitulat ”Xena, Prințesa Războinică”, marți, în timpul dezbaterilor din plenul Parlamentului la moțiunea de cenzură ”Jos Guvernul Cîțu”.

În discursul pe care l-a susținut în plenul celor două Camere ale Parlamentului, Șoșoacă a luat în râs videoclipul postat de premierul Florin Cîțu pe rețelele de socializare, în care el apărea sub chipul lui Superman.

”Am venit să vă expun câteva din doleanțele celor peste 60.000 de oameni care sâmbătă au ieșit numai în București și imediat ați chemat chestorii, ca să vă apere de o femeie. Păi nu erați dumneavoastră Superman? Păi dacă dumneavoastră sunteți Superman, eu sunt Xena, Prințesa Războinică. Numai că eu am mai multe șanse să fiu Xena Prințesa Războinică decât dumneavoastră Superman, care aveți nevoie de 3 gealați, să vă apere de întrebările unei femei.” - a spus Șoșoacă, în râsetele unor parlamentari.

De altfel, imaginea de Superman a lui Cîțu a fost luată în râs și de parlamentarii PSD, care au adus în Parlament o machetă cu un Superman căzând în cap.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult