Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Simion, întrebat dacă rămân parlamentarii blocaţi în Parlament: Doar cei care spun că nu votează certificatul

Liderul deputaţilor AUR, George Simion, a susţinut marţi că parlamentarii "care ies în faţa poporului şi spun că nu votează certificatul" nu vor rămâne blocaţi în Parlament.

Întrebat dacă rămân parlamentarii blocaţi în Parlament, Simion a spus: "Nu, doar cei care ies în faţa poporului şi spun că nu votează certificatul pot să iasă şi n-o să aibă nimic românii cu ei, bănuiesc, o să-i aplaude".

El a mai susţinut că au fost 15.000 de oameni în stradă, marţi, dintre care 2.000 de membri AUR. "Mă întreabă acum deputaţii speriaţi: "George, noi pe unde ieşim?" "Păi prima oară ieşiţi public la tribună, spuneţi că nu votaţi certificatul, după aia vă arăt pe unde să ieşiţi"", a adăugat liderul AUR, potrivit Agerpres.

Referitor la vandalizarea unei maşini, el a arătat că "aceasta aparţine unui şofer al unui parlamentar care a arătat degetul mijlociu către protestatari". "A incitat, nu trebuia sa facă aşa, oamenii şi aşa sunt tensionaţi, pentru că niciun parlamentar n-a venit să discute cu ei. (...) Atmosfera în societate este una foarte tensionată. (...) Sigur că da (AUR va continua protestele - n.r.), până va primi asigurări de la premierul Ciucă de faptul că nu-şi asumă răspunderea pe certificatul verde", a afirmat Simion.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult