Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Explicația lui Pop, privind postarea în care compară mai multe state cu gândacii care atacă gazele României

Fostul ministru al Educației Liviu Pop a postat o fotografie pe contul personal de pe Facebook, în care țări precum Germania sau SUA sunt comparate cu niște gândaci.

Mai exact, este vorba despre SUA, Germania, Austria și Olanda - care, în viziunea lui Liviu Pop sunt gândaci care vor să ajungă la gazele naturale ale României.

În această imagine postată de senatorul PSD apare și președintele partidului, Liviu Dragnea, care spune: ”Stop, gazele nu pleacă gratis din România!”

De asemenea, președintele Klaus Iohannis este inclus cu următorul mesaj: ”Păi te arestăm și tot îl luăm”.

Ulterior, Senatorul PSD Liviu Pop a afirmat joi seară, la Antena 3, că postarea sa de pe Facebook în care America, Germania, Olanda şi Austria apar înfăţişate ca gândaci care invadeazî România nu îi aparţine, ci a fost preluată de pe un site pe care îl urmăreşte. 

Citește și
Nicolae Bacalbașa
Nicolae Bacalbaşa spune că toţi cei care au depus plângeri la Parchet ar trebui sancţionaţi imediat

Fostul ministru al Educației a explicat că demersul său a fost interpretat greşit şi că postarea nu îi aparţine, ci doar a preluat-o de pe un site pe care îl urmăreşte, potrivit News.ro.

“Din dragoste pentru preşedintele Iohannis, când am văzut aşa, cum arată postarea respectivă pe un site pe care-l urmăresc, am zis uite, este interesantă şi când am văzut cum postează, voiam să tai doar partea de sus, dar cum suntem cu plagiatorii am zis că lăsăm frumos, să se vadă tot, inclusiv de unde am preluat respectiva poză.

Nu am nicio intenţie de a compara pe cineva, un stat, cu o persoană sau o persoană cu un animal sau cu o insectă, nu am intervenit absolut deloc pe postarea respectivă pentru că nu era a mea”, a spus Liviu Pop.

El s-a declarat "prooccidental, nu anti” şi a susţinut că PSD “va ridica vizele pentru români”.

Această postare a senatorului PSD Liviu Pop vine la scurt timp după ce deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa a făcut o paralelă între evenimentele din Piaţa Victoriei şi confruntările din Fâşia Gaza, susținând că excesul de violenţă al jandarmilor la protestele din 10 august este perfect explicabil din punct de vedere uman. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult