Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scandal în timpul moțiunii de cenzură: ”Vedeți poza asta? Știți că sunt crime în România?”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă a început cu un mic scandal, așa cum era de așteptat, între opoziție și putere.

Prima care a luat cuvântul a fost liderul grupului PNL din Camera Deputaților, Raluca Turcan, care a cerut ca pe ordinea de zi să fie introduse două declarații referitoare la statul de drept din România și la măsurile fiscale.

Propunerea  fost respinsă imediat de președintele de ședință Florin Iordache, în protestele celor din opoziție, PNL, USR și PMP.

Apoi, a luat cuvântul liberalul Florin Roman, care s-a arătat foarte nemulțumit de faptul că Parlamentul este plin de jandarmi în ziua moțiunii de cenzură. De asemenea, el a arătat o fotografie cu tânăra din Alba Iulia care a fost bătută și lăsată inconștientă de un recidivist, care a fost eliberat mai repede din închisoare, în baza recursului compensatoriu.

”Aș vrea să știu de ce, când am venit astăzi la muncă, Parlamentul este plin de jandarmi, în afara Parlamentului este plin de jandarmi! V-ați ascuns în Parlament. De ce? Vă este frică să ieșiți între oameni? Vreau să știu, domnule președinte, că sunt deputat, cine a solicitat prezența trupelor de jandarmi în afara Parlamentului și în interiorul Parlamentului! Vreau să știu pe cine protejează acești jandarmi”, a zis Florin Roman.

Citește și
kelemen hunor
UDMR nu va vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă

”Știți că, la ora actuală, când voi vă hliziți și faceți glume proaste, știți că sunt crime în România? Vedeți poza asta? Vedeți poza asta? Vedeți? Este regimul compensatoriu pe care l-ați dat. Uitați ce pățește o tânără în România, iar jandarmii stau în Parlament, să apere penalii din majoritatea parlamentară, nu pe stradă, să ne .... ”, a mai spus liberalul - care a rămas fără microfon, pentru că Iordache a cerut să îi fie tăiat sunetul. 

Fotografia arătată în plenul Parlamentului de liberalul Florin Roman:

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult