Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Rudy Giuliani, fostul avocat al lui Donald Trump, condamnat să plătească aproape 150 de milioane de dolari către două femei

Your browser doesn't support HTML5 video.

Asocierea cu Donald Trump se dovedește cu adevărat distructivă pentru Rudy Giuliani, cândva foarte respectat ca procuror general al New Yorkului, dar și ca primar al metropolei.  

Fostul avocat al lui Trump trebuie să plătească daune de peste 148 de milioane de dolari către două foste angajate electorale din Georgia, pe care le-a defăimat prin acuzaţii false că ar fi ajutat la fraudarea alegerilor din 2020.

Afirmaţiile au făcut parte dintr-o conspiraţie menită să-l ajute pe Trump să semene îndoială cu privire la scrutin și să anuleze înfrângerea sa în faţa democratului Joe Biden. Verdictul a fost pronunţat după trei zile de mărturii, în care reclamantele, două femei de culoare, au povestit despre mesajele rasiste și ameninţările de linșaj pe care le-au primit.

Giuliani a declarat în mod repetat că acestea ar fi ascuns genţi pline cu buletine de vot în cursul alegerilor din 2020.

O anchetă declanşată de statul Georgia le-a exonerat pe cele două femei.

Citește și
Rudolph Giuliani
Licența lui Rudy Giuliani, fost avocat al lui Donald Trump, a fost suspendată în Washington

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult