Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Robert Negoiță, primarul PSD al Sectorul 3: Rezultatul alegerilor, ”o surpriză plăcută”

Robert Negoiță, primarul PSD din Sectorul 3 al Capitalei, spune că rezultatul alegerilor din 26 mai este o ”surpriză plăcută” pentru el.

Negoiță mai spune într-un mesa postat pe Facebook că ”un anumit mod ticălos de a conduce nu a trebuit și nu trebuie încurajat, ci, dimpotrivă, sancționat”.

Mesajul lui Robert Negoiță

 

”Am văzut pe anumite posturi de televiziune şi prin presa, că există o oarecare uimire vis a vis de rezultatele acestor alegeri. Nu împărtăşesc această stare de uimire, de surprindere. Sau dacă totuşi să spunem că ar fi o surpriză, consider că este una plăcută.

De ce? Fiindcă un anumit mod ticălos de a conduce nu a trebuit şi nu trebuie încurajat. Ci, dimpotrivă, sancţionat! Şi asta s-a întâmplat. Mă bucur că trăiesc în această ţară, în care populaţia a înţeles importanţa votului şi a început să îşi spună punctul de vedere.

Citește și
Liviu Dragnea
Surpriză neplăcută. Ce rezultate a obținut PSD la secția de votare din Coreea de Nord

Este un moment important. Unul în care trebuie să analizăm atent lucrurile şi direcţiile. În care trebuie să înţelegem că faptele concrete, că munca serioasă, că dezbaterea transparentă, că acceptarea altor opinii argumentate sunt esenţiale”, a scris primarul PSD pe Facebook. 

Rezultatele parțiale anunțate de Biroul Electoral Central după centralizarea voturilor până luni, la ora 10.20:

- PNL: 618.197 voturi - 26,23 % - PSD: 558.234 voturi - 23,68 % - USR-PLUS: 483.493 voturi - 20,51 % - Pro România: 165.315 voturi - 7 % - PMP: 142.993 voturi - 6,07 % - ALDE: 105.000- 4,24 %

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult