Modifica setarile cookie
Toate categoriile

REPER cere renumărarea voturilor la europarlamentare în toată România și demisia lui Toni Greblă

REPER solicită renumărarea voturilor la nivelul întregii țări, pentru alegerile parlamentare. Partidul condus de Dacian Cioloș consideră că „erorile flagrante” determină imposibilitatea realizării procesului de centralizare al voturilor.

Reper arată, într-un comunicat, că renumărarea voturilor se face în prezent doar în Buzău.

„Ca urmare a numeroaselor contestații existente, precum și a erorilor flagrante identificate, procesul de centralizare a voturilor este imposibil de realizat. Anumite birouri electorale județene, așa cum este cazul BEJ Buzău, au asumat renumărarea tuturor voturilor, ca singură soluție de a corecta erorile existente, în ciuda amenințărilor formulate de Toni Greblă, președintele AEP, care în acest moment blochează renumărarea în tot județul cerută de BEJ Buzău. Aceasta este soluția corectă care trebuie să fie aplicată în întreaga țară” transmite formațiunea. Formațiunea cere demisia președintelui Autorității Electorale Permanente, Toni Greblă.

„Este inacceptabil să existe orice suspiciune cu privire la rezultatul alegerilor, iar responsabilii pentru dezastrul existent, așa cum este cazul președintelui AEP, trebuie să își înainteze imediat demisia.”  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult