Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacția lui Dragnea după ce protestatarii au scandat ”Ciuma roșie” și ”Șobolanule”. VIDEO

Liderul PSD, Liviu Dragnea, şi premierul Viorica Dăncilă au fost huiduiţi, sâmbătă, la sosirea la Iaşi, unde au participat la Conferinţa Extraordinară a filialei judeţene.

 

Aproximativ cinci sute de persoane s-au strâns în faţa Teatrului ”Luceafărul” şi au strigat ”Hoţii”, ”Șobolanule”, ”Iașiul nu te vrea” şi ”Justiţie, nu corupţie”.

Întrebat fiind despre cei care l-au huiduit, Dragnea a declarat că ei şi cei care-i trimit sunt ”ciuma roşie” având în vedere că-l susţin în continuare pe Augustin Lazăr.

Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă, însoţiţi de mai mulţi miniştrii, au ajuns, sâmbătă după-amiază, la Iaşi pentru a participa la Conferinţa Extraordinară a PSD Iaşi.

La sosirea la Teatrul ”Luceafărul”, unde are loc şedinţa, un grup de aproximativ cinci sute de persoane au scandat ”Hoţii”, ”Justiţie, nu corupţie”, ”Jos Dragnea şi au huiduit îndelung.

Citește și
liviu dragnea, irina tanase
Dragnea, despre o posibilă nuntă cu Irina: ”Nici măcar nu știu dacă acceptă”

Pentru a ţine protestatarii la distanţă, jandarmii au montat garduri metalice.

Organizatorii Conferinţei Judeţene intenţionau o scurtă întrunire afară, în faţa clădirii în care are loc şedinţa de alegeri, dar, din cauza protestatarilor, au renunţat.

Maricel Popa, cel care a condus interimar până acum oranizaţia judeţeană a PSD Iaşi este singurul candidat înscris în cursa internă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult