Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacția lui Cioloș după decizia BEC. ”Este o insultă la adresa electoratului”

Dacian Cioloș susține că decizia BEC de a respinge cererea de înscriere a Alianței 2020 USR Plus la europarlamentare este „o insultă la adresa electoratului și un act nedemocratic total”.

”Biroul Electoral Central, manevrat politic de către PSD-ALDE, ne interzice să candidăm la alegerile europarlamentare. Este o insultă la adresa electoratului și un act nedemocratic total. PSD și ALDE, împreună cu sateliții săi, distrug principiul elementar al democrației prin încălcarea dreptului de a candida și a fi ales”, a scris Cioloș pe contul ei de Facebook.

De asemenea, președintele PLUS spune că membrii partidului vor ”protesta până când acest act nedemocratic și ilegal va fi îndreptat.”

”Vom face toate demersurile necesare și vom protesta până când acest act nedemocratic și ilegal va fi îndreptat. De la primul anunț că intrăm în politică și până astăzi suntem ținta celor mai murdare atacuri. Când au văzut că nu ne lăsăm intimidați, au trecut la manevrarea politică a instituțiilor statului. Fac un apel la toți membrii PLUS și USR să se solidarizeze și să luptăm împotriva acestui act nedemocratic”, a mai spus Cioloș.

Citește și
Dacian Cioloș
Motivul pentru care Dacian Cioloș amenință cu procese: "O să îi chem la tribunal"

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult