Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Rareş Bogdan, întrebat dacă PSD este în spatele deciziei CCR de interzicere a candidaturii lui Şoşoacă: Nu am nicio îndoială

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, consideră că PSD se află în spatele deciziei Curţii Constituţionale a României de interzicere a candidaturii Dianei Şoşoacă la alegerile prezidenţiale. 

Acesta motivează acest lucru prin faptul că europarlamentul PSD Dan Nica anunţase cu câteva zile înainte retragerea acesteia din cursa prezidenţială

Rareş Bogdan a fost întrebat, sâmbătă, la emisiunea Insider Politic de la Prima TV, dacă el crede că PSD se află în spatele deciziei CCR legate de Diana Şoşoacă.

”Nu am nicio îndoială. Eu doar citesc din colegul meu de Parlamentul European domnul Nica. Domnul Nica înainte cu trei zile de această decizie a spus-o extrem de clar într-o emisiune de televiziune că veţi vedea retragerea doamnei... Nimeni nu se gândea sau cel puţin noi, oamenii foarte creduli şi foarte transparenţi, cum să se retragă un om care a vorbit despre asta. Nu vorbim de poziţionări, nu vorbim de chestiunile doctrinare, nu vorbim de chestiunile ideologice, nu vorbim de mesajele şi acţiunea doamnei care fac de ruşine clasa politică şi reuşeşte să ne facă de ruşine şi la Bruxelles. Vorbim strict de competiţia electorală”, a declarat prim-vicepreşedintele PNL.

Judecătorii Curţii Constituţionale au decis, săptămâna trecută, scoaterea Dianei Şoşoacă din cursa pentru Cotroceni.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult