Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Rareș Bogdan, întrebat dacă l-ar prefera pe Piedone la Primăria Capitalei, susținut de PSD și PNL: ”Ei, pe dracu` cu mă-sa”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Prim vicepreședintele PNL Rareș Bogdan nu s-a arătat deloc încântat de posibilitatea ca președintele PUSL, Cristian Popescu Piedone, să fie candidat la Primăria Capitalei susținut de PSD și PNL.

Întrebat de jurnaliști, luni, dacă l-ar prefera pe Piedone, liberalul a avut o reacție de ... respingere totală la adresa primarului sectorului.

Rareș Bogdan: ”Nu-i vorba de câștigat, să scrie sigla PNL-PSD la primarul general, e mult mai important decât asta, să vină cu un proiect. Repet, sunt un om care circulă și care, prin prisma meseriei pe care o am, sunt nevoit să stau în multe capitale europene, săptămânal. Orașul București are nevoie de restartare. Nicușor Dan a eșuat.”

Jurnalist: L-ați prefera pe Piedone în locul lui Nicușor Dan?

Rareș Bogdan: ”Ei, pe dracu` cu mă-sa. Nu știu, nu vreau să ... Hai să luăm pe cineva ca lumea, să vină cu un proiect pentru București.”

Citește și
popescu piedone
Piedone anunță că va candida și la europarlamentare: Nu pui vagonul-restaurant în faţa locomotivei

Recent, preşedintele executiv al Partidului Umanist Social Liberal, Cristian Popescu - Piedone, a anunţat că va deschide lista de candidaţi PUSL pentru alegerile europarlamentare.

De asemenea, el va candida şi pentru Primăria Capitalei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult