Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Rares Bogdan, despre alegerile prezidențiale: ”Putem discuta, dar de comun acord, o eventuală mutare pentru noiembrie”

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat că cele două tururi ale alegerilor prezidențiale din 2024, care au fost anunțate pentru 15 și 29 septembrie, ar putea fi schimbate, dacă se ajunge la un acord între PSD și PNL.  

”Conform discuţiei pe care am avut-o, a fost vorba despre data de 15 şi 29 ( septembrie, n. red)”, a spus Rareş Bogdan, potrivit News.ro.

”Acum, sigur că vom sta de vorbă cu colegii de guvernare şi vom vedea apetenţa românilor pentru campanie în luna august, vom vedea implicarea la nivel local. Dacă se consideră că e mai bine să avem reprezentare masivă, cum am avut la europarlamentare şi locale, de peste 9 milioane, atunci sigur că putem discuta, dar de comun acord, o eventuală mutare pentru noiembrie sau decembrie”, a mai spus prim-vicepreşedintele PNL.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, despre organizarea prezidenţialelor în decembrie, că au o decizie luată în coaliţie, că alegerile sunt în septembrie.

Despre organizarea alegerilor prezidenţiale la termen, în luna decembrie, Ciolacu a răspuns: ”Domnul Ciucă, alături de mine şi de colegii mei, trebuie să ne asumăm deciziile pe care le-am luat. Noi avem o decizie luată în coaliţie, că alegerile sunt în septembrie”.

Citește și
Nicolae Ciuca, Marcel Ciolacu
Nicolae Ciucă a dat asigurări că PNL ”va avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale”. Ce spune de un tandem cu Ciolacu

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult