Modifica setarile cookie
Toate categoriile

PSD va organiza o campanie de informare a populaţiei privind referendumul din 6-7 octombrie

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că în şedinţa Biroului Permanent Naţional s-a decis organizarea unei campanii de informare a populaţiei cu privire la tema referendumului din 6-7 octombrie.

"Astăzi, în Biroul Permanent Naţional, am adoptat mai multe hotărâri. Prima dintre ele se referă la decizia noastră de a organiza o campanie, activităţi de informare a populaţiei cu privire la tema referendumului din 6-7 octombrie", a precizat Dragnea într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Parlamentului.

Referendumul privind redefinirea familiei va avea loc pe 6 şi 7 octombrie, între orele 7,00 şi 21,00. Întrebarea care le va fi adresată cetăţenilor şi la care aceştia trebuie să răspundă cu 'da' sau 'nu' va fi:

"Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?".

Propunerea legislativă de revizuire a Constituţiei care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie a fost adoptată pe 11 septembrie în plenul Senatului.

Citește și
Patriarhul Daniel
Patriarhul Daniel le cere credincioșilor să apere și să promoveze „familia binecuvântată”

Potrivit modificării propuse pentru articolul 48 din Constituţie, "Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult