Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primarul din Crevedia a fost exclus din PSD. Primarul din Caracal, suspendat din partid

Your browser doesn't support HTML5 video.

Primarul din Crevedia, Florin Petre, a fost exclus din PSD. Decizia a fost luată într-o ședință a Social Democraților. I se imputa ca nu ar fi luat nici o măsură pentru închiderea depozitului de GPL care a explodat saptamana trecută.

Nu în ultimul rând, primarul din Caracal, al cărui fiu controla acea stație GPL a fost suspendat.

În urma exploziilor de la Crevedia au murit 3 oameni, iar alți 56 au fost răniți.

Primarii din Crevedia şi Caracal nu mai sunt susţinuţi de PSD, a anunțat, sâmbătă, liderul formaţiunii, premierul Marcel Ciolacu.

El a fost întrebat dacă PSD mai susţine candidaturile viitoare a primarilor din Crevedia şi Caracal, în condiţiile în care primarul din Crevedia, Florin Petre, a fost exclus din partid, iar primarul din Caracal, Ion Doldurea, a fost suspendat.

Deciziile au fost luate de Consiliul Politic Naţional al PSD, reunit la Palatul Parlamentului.

Citește și
paul stanescu
Paul Stănescu, despre primarul al cărui fiu deține stația GPL de la Crevedia: ”Eu l-am rugat să candideze pentru PSD”

"Nu prea văd cum, dar o să vă anunţăm. Deciziile în ceea ce priveşte candidaturile primarilor reşedinţă de judeţ şi a preşedinţilor de condiţii judeţene sunt conform statutului o decizie luată de către Consiliul Politic Naţional. Deciziile de candidatului la primărie sunt luate de către preşedinţii de organizaţii judeţene. Ce pot să vă spun cu certitudine - că am vorbit cu ambii preşedinţi unde au activat până acum din interiorul Partidului Social Democrat, atât la Dâmboviţa cât şi la Olt. N-am văzut niciun preşedinte care ar mai dori să susţină candidatura lor", a declarat Ciolacu la finalul şedinţei conducerii PSD, potrivit Agerpres.

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a recunoscut recent faptul că el l-a rugat pe primarul din Caracal să candideze pentru PSD.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult