Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primar PSD din Gorj, odă lui Ceaușescu: ”Vă mulțumesc pentru țara pe care ați construit-o”

Primarul unei localități din județul Gorj i-a închinat o odă fostului dictator comunist Nicolae Ceaușescu, căruia i-a mulțumit public, pe pagina sa de Facebook, ”pentru țara pe care ați construit-o”.

 

Edilul se numește Robert Păiuși, este membru al Partidului Social Democrat și conduce primăria localității Stejari.

Mesajul a fost postat pe rețeaua de socializare cu ocazia zilei de naștere a lui Nicolae Ceaușescu - 26 ianuarie.

Însă, potrivit datelor publicate pe site-ul primăriei Stejari, primarul s-a născut în 1986, astfel că el avea doar 3 ani când a murit Ceaușescu.

Textul primarului Robert Păiuși cu ocazia zilei de naștere a lui Nicolae Ceaușescu:

Citește și
Masa de șah a lui Nicolae Ceaușescu, scoasă la licitație. Care este prețul de pornire
Masa de șah a lui Nicolae Ceaușescu, scoasă la licitație. Care este prețul de pornire

”Azi de ziua dumneavoastră, vreau să vă mulțumesc pentru țara pe care ați construit-o și pentru puterea economică pe care ne-ați lăsat-o. Păcat că proștii de după dumneavoastră, ne-au vândut ca pe miei de Paște, iar ei s-au vândut mai rău decât femeile ușoare..., nici măcar ca cele de lux, ca ultimele cârpe. Țara de azi mai este doar umbra țării pe care ați lăsat-o...

Nu știu dacă ultimele cuvinte ale tovarășului se vor adeveri: "Istoria, mă va răzbuna!" deoarece nu mai avem, școală azi, nu mai avem istorici, avem Vulpița și Viorel, nu mai avem multe lucruri, nici conducători care să își iubească țara, poporul. Acum mimează de 1 Decembrie, pe 24 Ianuarie în iubitori de țară iar majoritatea din ei sunt habarniști ai Istoriei Române...!!!” 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult