Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prezenţa unui deputat AUR la protestele din Cugir a provocat nemulţumirea oamenilor

Un parlamentar AUR a fost întâmpinat cu ostilitate, miercuri, la protestele angajaților celor două fabrici de armament din oraşul Cugir.  

Potrivit Agerpres, este vorba despre deputatul AUR de Alba, Daniel Gheorghe Rusu, care s-a dus la Cugir împreună cu un coleg de partid.

Acolo, sute de muncitori de la Uzina Mecanică şi Fabrica de Arme protestează în stradă, nemulţumiţi de salariile primite.

Cu toate acestea, după ce membrii AUR au ajuns la Cugir, câţiva protestatari s-au arătat nemulțumiți de prezența parlamentarului, spunând că nu vor să se facă politică şi i-au cerut să plece.

Muncitor: ”Ascultați-mă. Noi nu vrem să amestecăm ce cerem noi cu politica. Așa că vă rugăm frumos să vă depărtați puțin de noi. Lăsați-ne să ne cerem noi drepturile noastre, da?”

Citește și
Claudiu Târziu acuză acțiuni de intimidare ale Jandarmeriei: ”Dacă un senator este tratat ca un infractor”
Claudiu Târziu: Declaraţiile lui Călin Georgescu au afectat partidul, nu poate fi premierul AUR

Deputatul AUR Daniel Rusu: ”Ideea este că eu sunt deputat și reprezint circumscipția..”

Muncitor: ”Eu vă cred.. dar nu aveți ce căuta aici.”

Muncitor: ”Noi avem vreo 5 zile de când suntem aici. Nu veni tu ..”

Proteste la fabricile de armament din Cugir  

Angajaţii celor două fabrici de armament din Cugir se află în cea de-a patra zi de proteste.

Un secretar de stat din Ministerul Economiei se află la Cugir, unde discută cu o delegaţie a muncitorilor de la cele două fabrici de armament.

O primă rundă de negocieri s-a terminat cu un eşec, oamenii nefiind mulţumiţi cu creşterea salarială oferită de 16%, în condiţiile în care ei au cerut 30%.

Protestatarii spun că vor doar un salariu care să le ofere un trai decent, care să le acopere cheltuielile legate de electricitate şi căldură şi care să le ajungă să trăiască de la o lună la alta.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult