Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Președintele Iohannis: ”Vom găsi o soluţie bună şi pentru această criză” politică

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, la întâlnirea cu diplomaţii români, că ţara noastră continuă să fie o ţară stabilă şi că vor fi găsite cele mai potrivite soluţii la actuala criză politică.

"În România se respectă valorile democratice, Constituţia ţării şi chiar dacă avem acum o criză guvernamentală, nu ne abatem de la parcursul nostru european şi euroatlantic. Vom găsi o soluţie bună şi pentru această criză.

Acesta este mesajul pe care vă rog ca fiecare dintre dumneavoastră să-l transmiteţi în statele în care reprezentaţi ţara noastră. România continuă să fie o ţară stabilă, care nu deraiază de la valorile şi angajamentele asumate. Vă garantez că vom găsi cele mai potrivite soluţii pentru actuala criză politică şi guvernarea pentru România şi pentru români va continua", a spus şeful statului, într-o intervenţie video, la Reuniunea Anuală a Diplomaţiei Române.

Masa Guvernului a rămas pentru PNL și UDMR. Miniștrii USR-PLUS și-au anunțat luni seară demisiile și le-au depus marți dimineață.

Se poate spune că, în acest moment, coaliția de guvernare ... s-a rupt oficial.

Citește și
iohannis barna
Dan Barna, discuție cu Iohannis la Cotroceni: „Nu au reieșit soluții, nu s-au prezentat scenarii”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult