Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Premierul Marcel Ciolacu, prezent la Chișinău: „Locul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, în cadrul vizitei oficiale la Chişinău, că viitorul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană.  

Prim-ministrul a mai spus că România va acorda tot sprijinul necesar pentru a ajuta Republica Moldova să păşească în ultima etapă a procesului de integrare europeană.

Ciolacu a precizat că a reafirmat sprijinul României pentru acest deziderat comun şi şi-a exprimat convingerea că negocierile de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană vor începe în cel mai scurt timp.

„Locul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană! Am reafirmat astăzi, la Chişinău, la întâlnirea cu preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, sprijinul României pentru acest deziderat comun. Am convingerea că negocierile de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană vor începe în cel mai scurt timp!”, a transmis premierul Marcel Ciolacu.

„Republica Moldova poate conta pe România!”, a mai spus el.

Citește și
marcel ciolacu
Ciolacu refuză în continuare să-l numească pe Abrudean în funcția de secretar general al Guvernului. Care este miza reală

El a mai afirmat că viitorul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană, iar România va acorda tot sprijinul necesar pentru a ajuta Republica Moldova să păşească în ultima etapă a procesului de integrare europeană.

„Îi mulţumesc premierului Dorin Recean pentru primirea călduroasă! Viitorul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană, iar România va acorda tot sprijinul necesar pentru a ajuta Republica Moldova să păşească în ultima etapă a procesului de integrare europeană: începerea negocierilor de aderare”, a transmis premierul Ciolacu.

„Împreună, avem obligaţia de a stimula investiţiile şi de a găsi cele mai bune soluţii pentru ca atât cetăţenii români, cât şi cei moldoveni să beneficieze de o creştere a nivelului de trai”, a mai spus Ciolacu.

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a declarat miercuri, la Chişinău, că prin această vizită, nu au urmărit altceva decât să transmită mesajul de continuitate şi de asigurare a coerenţei, sprijinului pe care România îl acordă Republicii Moldova în parcursul de aderare la Uniunea Europeană.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult