Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Premierul a anunțat că cea mai mare plăcere a sa a fost să o demită pe Olguța Vasilescu

Premierul Ludovic Orban a anunțat miercuri, la începutul ședinței de Guvern, că a demis ”încă un rând de reprezentanți ai PSD”.

Orban a precizat că cea mai mare plăcere a sa a fost să o demită pe Olguța Vasilescu din funcția de consilier al fostului premier Viorica Dăncilă.

”Am mai demis încă un rând de reprezentanți ai PSD, dar plăcerea cea mai mare mi-a făcut să o demit - că am descoperit că doamna Olguța Vasilescu era consilier al premierului și am eliberat-o de această grijă, să se ocupe de campanie.” - a spus premierul Orban.

Nu a durat mult și Olguța Vasilescu a scris pe Facebook un drept la replică:

”Ce bucurii mărunte au frustratii de la PNL... Ludovic cel mic anunță că m-a demis din funcția de consilier onorific al premierului, funcție neremunerată, oricum... Păi, eu nu eram consilier la tine, ca să mă demiți tu de pe undeva! Eu am fost consilierul Vioricăi Dăncilă și mandatul mi-a încetat odată cu al ei. Ce aș fi putut eu să îl consiliez pe șeful unui guvern de maneliști care taie pensii și salarii, când eu știu doar să le cresc? Pe infrastructură, la fel, ce aș putea să consiliez un premier care, când a fost ministru la Transporturi, a construit km de hărtii și niciun cm de autostradă?

Citește și
guvern
Orban „face curățenie” și în ambasade și prefecturi. Ordinul dat de premier

Ăștia nu au ce face și demit oameni care nu sunt în guvernul lor, doar că să se dea importanți! Ludovic, după două săptămâni te-ai prins că nu vin la serviciu? Crezi că sunt ca tine să dau consultații telefonice?”

În urmă cu câteva zile, noul șef al Executivului a anunțat că a eliberat din funcţie aproape 40 de secretari de stat PSD. 

El a precizat că numărul de secretari de stat va fi redus "drastic".

 

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult