Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Politicienii români sunt sub lumina reflectoarelor anul acesta. Alegerile locale din 2024 seamănă cu un concurs de talente

Your browser doesn't support HTML5 video.

Dincolo de mesajele politice, alegerile locale din acest an vor fi și un concurs de talente. Cântareți de muzică populară și rock, actori și sportivi vor să ajungă primari, președinți de consilii județene sau consilieri.  

Campion la un sport mai puțin cunoscut, curling, USR-istul Alen Coliban mai vrea un mandat în fruntea Brașovului. Dan Bittman ar vrea să devină primar la Sectorul 1 al Capitalei.

Cântăreț de muzică populară și pasionat de gătit, liberalul Ionuț Fulea este consilier județean la Alba și ar vrea să mai ocupe acest post pentru următorii ani.

Ar urma modelul unui coleg de scenă și de partid, Dinu Iancu Sălăjeanu. Acesta este președintele Consiliului Județean din Sălaj din 2020 și are susținerea politică pentru încă un mandat.

Fost preot, primarul PSD din Corbeni județul Argeș și-a păstrat pasiunea pentru cântat, iar partidul se laudă cu edilul talentat.

Citește și
alegeri pakistan
Țara cu peste 200 de milioane de locuitori în care telefonia și internetul au fost tăiate în ziua alegerilor legislative

Cu aspirații pentru încă un mandat, primarul Brașovului nu a ascuns pasiunea sa pentru curling, fiind și căpitanul echipei naționale. Curlingul este un sport care se joacă pe o pistă de gheață pe care jucătorii aruncă o piatră, iar ceilalți o ajută să se miște mai repede.

Și Dan Barna, fostul lider USR și cap de listă al formațiunii la alegerile europarlamentare, caută coechipieri pentru acest sport olimpic.

La Covansa, USR ar vrea să trimită politicieni cu preocupări diverse. Președinte de Consiliu Județean la Covasna ar vrea să se instaleze Marius Popa, solist care a făcut parte din mai multe trupe muzicale. Tot în Covasna, pe listele de consiliu local și județean ar putea ajunge un fost campion național la golf - Radu Matei.

Partidul lui George Simion vrea să-l susțină pe artistul Dan Bittman la Primăria Sectorului 1.

AUR îl testează în sondaje pe cunoscutul actor Dan Puric pe care, potrivit unor surse, ar vrea să-l promoveze pentru funcția supremă în stat.

Aceste candidaturi ar trebui validate în lunile următoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult