Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Orban, întrebat dacă este normal ce a făcut Bode: Depinde de situaţia în care se găseşte

Premierul Ludovic Orban a fost întrebat, miercuri, cum cometează situația în care a ajuns ministrul Transporturilor Lucian Bode, care a fost implicat într-un accident rutier pe Valea Oltului.

Pe internet au aparut imagini cu mașina în care se afla acesta, depășind pe contrasens în mod repetat, înainte de tamponarea care a urmat.

"N-am avut o discuţie cu domnul ministru, decât aceea că mi-a spus că a avut un accident. L-am întrebat dacă a fost la volan; mi-a spus că nu a fost la volan. L-am întrebat care e starea de sănătate şi era în curs de evaluare. Am înţeles că este în afara oricărui pericol. Aici trebuie Poliţia să verifice exact circumstanţele", a spus Ludovic Orban, la sediul PNL, potrivit Agerpres.

 

Întrebat dacă are cunoştinţă că maşina ministrului era însoţită de una a SPP, premierul a spus: "Nu ştiu, nu vă pot da răspunsul la această întrebare".

Citește și
Lucian Bode - Inquam Photos
Ministrul Transporturilor, rănit ușor într-un accident rutier

"Nu am avut încă o discuţie, aici trebuie analizate circumstanţele, trebuie văzută legislaţia", a afirmat Orban.

Fiind întrebat dacă i se pare normal ca un demnitar să se folosească de poziţia pe care o are pentru a se deplasa în maniera în care automobilul în care se afla a circulat, şeful Executivului a replicat: "Depinde de situaţia în care se găseşte".

"În ceea ce mă priveşte şi eu când am anumite deplasări care necesită... mai fac apel la posibilitatea de a merge în coloană, dar, mai rar, numai dacă, într-adevăr, există o deplasare unde este o activitate guvernamentală la care trebuie să ajung la timp", a completat Orban.

Premierul a precizat că nu ştie dacă ministrul Transporturilor avea o urgenţă la momentul producerii accidentului, subliniind că va avea o discuţie cu acesta.

"Probabil se întorcea pentru a-şi desfăşura activitatea la minister. Vă spun, n-am avut... o să am o discuţie cu domnul ministru pe tema asta", a mai spus Orban.

La sfârşitul săptămânii trecute maşina în care se afla Lucian Bode a fost implicată într-un accident rutier în urma căruia ministrul a fost rănit uşor.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult