Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Nicolicea i-a tăiat microfonul liderului USR, după ce acesta a început să-l critice pe Dragnea. VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Deputatul PSD Eugen Nicolicea s-a enervat miercuri în plenul Camerei Deputaților, după ce liderul USR Dan Barna a luat cuvântul ca să îl critice pe președintele PSD Liviu Dragnea, din cauza ordonanței de urgență a Guvernului pe legile justiției.

”O chestiune de procedură pe 151, aliniatul 5. O chestiune de natură personală. O chestiune, de fapt, de colegialitate, domnule Dragnea, de solidaritate, până la urmă.

Presa spune că prin această ordonanță dvs. v-ați fi concediat, de fapt, procurorul din dosarul Tel Drum și eu nu cred că e așa și din solidaritate cu dumneavoastră vă solicit să cereți Guvernului dumneavoastră abroge această ordonanță”, a spus președintele USR Dan Barna la microfonul din plenul Camerei Deutaților, într-un moment în care în sală se afla și Liviu Dragnea.

Imediat, vicepreședintele Camerei Deputaților, Eugen Nicolicea, a sărit în apărarea șefului său pe linie de partid și  a cerut să fie oprit microfonul lui Barna.

Citește și
Tudorel Toader
Ministrul Toader a fost în biroul lui Dragnea, în plin scandal al legilor justiției

”Vreau să-i tăiați microfonul. Deci vă rog să încetați, pentru că nu vă încadrați în ceea ce înseamnă dreptul la replică. Deci acesta a fost o șmecherie de care ar trebui să vă fie rușine. Am să propun sancționarea dumneavoastră”, i-a spus Nicolicea lui Barna.

Apoi, Nicolicea, care era președinte de ședință al Camerei Deputailor, a adăugat fatul că acest incident se va „consemna” în fișa de deputat a liderului USR.

”Iar atragerea atenției pe care v-am făcut-o se va consemna în fișa dumneavoastră de deputat, așa cum scrie la Regulament”, a mai spus Nicolicea.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult