Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mircea Geoană anticipează o prezență mare la vot. Ce spune despre scorul partidelor la alegerile parlamentare

Mircea Geoană crede că scorul partidelor la alegerile parlamentare va depinde de candidații care intră în turul doi de la prezidențiale. Prezidențialele vor strânge mulți alegători la vot susține el, pentru că românii dau greutate alegerii președintelui.

Candidatul independent la alegerile prezidenţiale a declarat, marţi că scorul la alegerile parlamentare va depinde şi de cei care intră în turul doi la alegerile prezidenţiale, a spus Mircea Geoană la EVZ, transmite news.ro.

„Eu cred că va depinde foarte mult scorul partidelor parlamentare, deci alegerile parlamentare vor depinde şi de cei care intră în turul doi ( la prezidenţiale, nr). Cei care vor intra în turul doi au clar un avantaj şi vor crea o emulaţie şi cred că această emulaţie va trece prin parlamentare, până în turul doi”, a spus Geoană.

El anticipează faptul că ”în turul doi vor participa probabil cel puţin câteva procente în plus faţă de turul unu, chiar dacă lumea va fi obosită şi plictisită, pentru că alegerea preşedintelui, în mentalul colectiv al românilor, este o chestiune extraordinar de importantă”.

„Este un moment de cumpănă, un moment de răscruce şi eu cred că şi participarea la vot va fi foarte mare la aceste alegeri. Din turul întâi va veni multă lume la vot”, a subliniat Geoană. 

Citește și
mircea geoana
Mircea Geoană: ”Eram frumușel, dar cam timiduț cu fetele”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult