Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mesajul lui Traian Berbeceanu pentru ministrul Carmen Dan: ”Plecați acasă, doamnă!”

Poliţistul Traian Berbeceanu, fost şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, a criticat-o pe ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, care a sărit în apărarea lui Liviu Dragnea.

Recent, ministrul Carmen Dan a spus că a fost și va fi ”alături de președintele partidului, Liviu Dragnea”, fiind convinsă că, ”până la final, își va demonstra nevinovăția”.

În replică, Berbeceanu a scris pe Facebook:

”Ministrul polițiștilor și jandarmilor apără un condamnat penal! Carmen Dan califică sentința Înaltei Curți ca fiind una "politizată"! Plecați acasă, doamnă! Și căutați adânc în priză...” 

Citește și
carmen dan
Carmen Dan: ”Dragnea poate face din nou istorie pentru PSD, împreună cu noi toți”

Mesajul ministrului Carmen Dan de apărare a lui Liviu Dragnea a provocat numeroase comentarii negative pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, ministrul Afacerilor Interne a spus că dreptul la exprimare este liber, iar opiniile pot fi diferite, însă contează şi modul în care sunt exprimate.

Carmen Dan a afirmat că, deşi mulţi probabil se aşteptau să-şi închidă pagina de Facebook, nu o va face, pentru că îşi asumă opiniile - făcând astfel aluzie la modul în care a reacţionat primarul Capitalei, Gabriela Firea, după episodul cu huiduielile de pe Arena Naţională, când şi-a închis şi redeschis de mai multe ori contul de pe reţeaua de socializare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult