Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Marcel Ciolacu i-a dat replica lui Nicolae Ciucă despre ”întâlnirea” pentru Iohannis, ”ca să nu se mai încurce în explicații”

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu i-a răspuns, marţi, preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, după ce liberalul a susținut că au discutat despre proiectul de lege care l-ar fi ajutat pe Klaus Iohannis să ajungă senator.

Surse din PNL au declarat pentru Știrile Pro TV că, în această primăvară, a existat o discuție între președintele României, Klaus Iohannis, președintele PNL, Nicolae CIucă, și președintele PSD, Marcel Ciolacu - iar liderul social-democraților s-ar fi declarat de acord să susțină în Parlament legea care îi permitea lui Iohannis să candideze la alegerile parlamentare din 2024 fără să demisioneze de la Palatul Cotroceni.

Ulterior, președintele PSD Marcel Ciolacu s-a răzgândit.

”Un singur comentariu: Nici domnul Ciucă, nici domnul Iohannis – împreună sau separat, nu au fost în programul meu pe 3 aprilie! Ca să nu se mai încurce domnul Ciucă în explicaţii...”, a scris preşedintele PSD pe Facebook, ca reacție la afirmațiile președintelui PNL Nicolae Ciucă.

”Eu am discutat cu domnul Marcel Ciolacu, nu cu partidul. Ca atare, înțelegere a existat pe acest demers” - a susținut liderul PNL.

Citește și
klaus iohannis
Ministru PSD, despre scandalul PNL la ”legea cu dedicație” pentru Iohannis: ”Imaturitate crasă”. ”Fac jocul Kremlinului”

În presă s-a vehiculat ideea că întâlnirea dintre liderii PSD și PNL pe tema ”legii Iohannis” ar fi avut loc în 3 aprilie, informație care nu poate fi verificată.

Acum, premierul Ciolacu a publicat pe Facebook şi programul său din data de 3 aprilie, în care arată că s-a întâlnit cu reprezentantul special al SUA pentru redresarea economică a Ucrainei, cu CEO Aktor şi cu premierul Ungariei, Viktor Orban iar de la ora 18.00 a plecat într-o deplasare la Giurgiiu.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult