Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Marcel Ciolacu exclude o alianță PSD-AUR la alegerile din 2024, ”cât timp sunt eu președinte al Partidului Social Democrat”

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a fost întrebat de jurnaliști, sâmbătă, dacă partidul pe care îl conduce ia în calcul o eventuală alianţă cu AUR, la alegerile de anul viitor.

"Nu am avut niciodată de gând și nici nu luăm în acest moment - și cred, mai mult ca sigur, cât timp sunt eu președinte al Partidului Social Democrat, o alianță cu AUR”, a declarat Ciolacu.

Sâmbătă a avut loc, la Palatul Parlamentului, şedinţa Consiliului Politic Naţional al Partidului Social Democrat, urmată de reuniunea Grupurilor Parlamentare ale PSD.

În 2024, pentru prima dată în ultimii 20 de ani, în România vor avea loc în același an alegerile pentru Parlamentul European, pentru primării și consilii locale și județene, pentru Senat și Camera Deputaților, dar și cele două tururi pentru șefia țării.

Deja, deputatul PNL Robert Sighiartău a declarat că el vede PSD guvernând cu AUR din 2024, deoarece ”PSD are un joc murdar, dublu, apropo de coaliţie şi de parteneriat”.

Citește și
Nicusor Dan
Nicușor Dan, despre alegerile din 2024: ”Îmi doresc să fiu candidatul dreptei, aşa cum a fost în 2020”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult